Miss Mira Kira

Ajanvarauskalenteriini pääset sivun pohjalta!

Verkkosivut (työn alla): https://missmirakira.com/

Yhteistyössä: Erotiikkaliike AntiShop https://antishop.fi/


Miss Mira Kira on tamperelainen domina ja sisällöntuottaja, joka on ottanut tavoitteekseen toteuttaa suomalaisten AB/DL-fantasiat perustamalla Suomen ensimmäisen AB/DL-fetissiin erikoistuneen dominapalvelun. Myös klismafilian ja lääkärileikkien ystävien tarpeet kuuluvat "Miran mission" ytimeen! <3


Intohimoisena AB/DL-fetisistinä ja suomalaisen AB/DL-yhteisön aktiivihahmona Mira on saanut omakohtaisesti nähdä ja kokea, kuinka paljon yleisiä harhaluuloja ja jopa raskaita stigmoja tämän hyvin monimuotoisen ja kirjavan fetissin harjoittamiseen liittyy. Samalla kuitenkin kysyntä myös nämä epätavalliset (vaikkakin yllättävän yleiset) mieltymykset hyväksyvälle ja lämmöllä vastaanottavalle intimiteetille on valtavan suuri.


Unelmoitko illasta nahkaan verhoutuneen valtiattaren orjana? Syttyisitkö silmittömästi, jos ainoa käypä hoito kurittomaan käytökseesi olisi sarja tuskallisia toimenpiteitä ja sadistisia suolihuuhteluja pakkohoitoklinikalla? Olisiko rentouttavaa luovuttaa kaikki kontrolli äidilliselle hoitotädille, joka tekisi sinulle selväksi, kuinka avuton olet?


Kaiken tuon ja paljon muutakin löydät Miran tarjottimelta, joten kysy rohkeasti lisätietoja! Voit olla joka tapauksessa varma, että hän haluaa kuulla salaisimmatkin fantasiasi ja nauttia kanssasi täysin rinnoin niiden toteuttamisesta – olitpa sitten täysin kokematon tai pidemmän linjan BDSM/fetissi-konkari.


Mira on itse 28-vuotias, panseksuaalinen, trans- ja korkeakoulutaustainen nainen, joten voit myös olla täysin huoleti siitä, kuinka hän suhtautuu omaan sukupuoleesi, seksuaalisuuteesi, kehosi piirteisiin, etnisyyteesi, elämänkatsomukseesi tai yhteiskunnallisiin näkemyksiisi. Tämä(kin) domina palvelee kaikkia täysi-ikäisiä ihmisiä sellaisina kuin ovat: tasa-arvoisina ja seksuaalisen hyvinvointinsa ansaitsevina yksilöinä.


Although the current state of this page (or her booking form) doesn't necessarily reflect it:

Mira is also proficient (C1) and available for domination sessions in English.


***


Tervetuloa varauslomakkeeni ensimmäiseen versioon, joka on käytössä toistaiseksi ennen varsinaisten verkkosivujeni aukeamista. Kaikki lomakkeella kerätyt tiedot säilytetään luottamuksellisesti ja poistetaan heti toteutuneen session jälkeen. Järjestän sessioita omalla studiollani Tampereen keskustassa ja upealla Waltasalilla Helsingissä (rajatumpi saatavuus). Olen luontaiselta pituudeltani 181 cm, ja näin ollen korkokengät jalassa monelle miehellekin melkoisesti polvien vapinaa aiheuttava ilmestys, joten varauduthan hyvän hygienian lisäksi myös ottamaan ylimääräisen annoksen betasalpaajia, mikäli kärsit sydänvaivoista. >:3


Huomioithan ennen session varaamista, että varaukset tehdään ensisijaisesti tämän varaussivuston kautta. Lähesty minua sähköpostilla vain, jos törmäät ongelmiin varauksen tekemisessä tai haluat esittää kysymyksiä palvelustani. Varausprosessiini sisältyy myös erityisesti uusille yhteydenottajille pakollinen puhelinhaastattelu. Välttääkseni turhat ajanvaraukset minulla on myös käytäntönä veloittaa pieni osa varatun session hinnasta (50€) etukäteistalletuksena ennen puhelinhaastatteluun etenemistä. Saat maksuohjeet sähköpostiisi lomakkeen lähettämisen jälkeen. Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse suoritettuasi maksun.


Huomioithan myös nämä rajani: en sessioi alasti, en harrasta kanssasi seksiä (ei käsillä/suulla tapahtuvaa hyväilyä, ei vaginaan/anaaliin kohdistuvaa yhdyntää tai muuta vastaavaa intimiteettiä), enkä tarjoa mahdollisuutta leikkiä omilla eritteilläni. Näiden ja eräiden muiden rajoitusten ymmärtäminen tarkastetaan ajanvarauslomakkeen lopussa.


Sessioiden varaaminen on Suomen lain mukaisesti EHDOTTOMASTI KIELLETTY alle 18-vuotiailta. Tarkastan nuorilta vaikuttavien asiakkaideni henkilöllisyyden ennen sessiota.


Yksilösessiot:

- perushinta 250€/h

- lyhyt kokeilu (30 min) 180€

- yli kahden tunnin sessiot 500€ + 150€ jokaisesta tunnista kahden jälkeen


Parisessiot:

- 400€/h


Pitkät sessiot (ei ensikertalaisille, valitse lomakkeella kestoksi 480 min):

- koko päivä (8 h) 1000€

- yön yli (vain Tampereella, esim. klo 17.00–9.00) 2200€


Ilta Miran kanssa (illallinen valitsemassani ravintolassa + sessio kanssani, yhteiskesto noin 4–5 tuntia):

- 800€ + illalliskulut


Päivähoitopalvelu pikkuisille (kevyempi ja suppeampi vaihtoehto räätälöidyille BDSM-sessioille; unohda aikuisuuden stressi Mira-tädin valvovan silmän alla esim. leikkimällä leluilla, katsomalla piirrettyjä ja nukkumalla päiväunet vailla huolta vahingoista – vaippasi vaihdetaan kyllä):

- lyhyt hoitokäynti (2 h) – 350€

- huoleton iltapäivä (4 h) – 550€

- pidempi visiitti (6 h) – 700€

- täysi päiväkotielämys (8 h) – 800€

- yökylässä hoitotädillä (ei ensikertalaisille, vain Tampereella, esim. klo 17.00–9.00) 1000€


Säilytys:

- 100€/h


Palvelustyö (saat auttaa minua askareissani tai avustaa sessioiden välisissä järjestelyissä):

- 100€/h


Valitse alla olevista painikkeista, haluatko tavata minut normaalin session, illallistapaamisen vai päivähoitopalvelun merkeissä! Mikäli ajanvaraus ei syystä tai toisesta onnistu, voit pyytää minulta "IT-tukea" sähköpostitse ([email protected]) tai käyttää vaihtoehtoista lomakettani: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/VSGWb306VWONcy3VhtVWoQ00KMjwoURiqHA9nlA1lNI/embed/